martes, 19 de febrero de 2008

Otro efecto Ciudadanos...

"Es pot ser nacionalista català i feixista"
se puede ser nacionalista, catalán y fascista
El presentador d'Els Matins de TV3, Josep Cuní, ha criticat els incidents que es van produir a la Pompeu Fabra durant la fallida conferència de la candidata del PP, Dolors Nadal.
Cuní ha remarcat que "ningú ha dit que alguns seguidors de l'estelada no siguin feixistes. Compte. Perque aquí a Catalunya moltes vegades hem barrejat algunes coses"."Perdonin, es pot ser nacionalista català i feixista, és perfectament compatible, eh?", ha reiterat Cuní, a més de preguntar si "cada campanya electoral hem d'aguantar un numeret d'aquests?".
El presentador de la televisió pública catalana ha recordat que en els incidents es va veure "un jove portant una pancarta que deia 'representant postfranquista'. Què sap ell del franquisme ni del post franquisme, per favor!". Cuní els hi ha recomanat a aquest joves que "aprenguin" el que és el postfranquisme i que "si estan a la universitat que no faltin a les classes on s'explica això. Perquè sinó convertim la ignorància com a gran element de manifestació pública, que és en definitiva el que estem fent amb aquests comportaments, manifestar purament la ignorància de què és la democràcia i sobretot d'aplicació a ells mateixos de què és el feixisme". "Algú ha dit a aquests nois que ells són feixistes?", s'ha preguntat Cuní.
Parece que el efecto Ciudadanos está comenzando a penetrar en la corsta nacionalista de TV3 i de todo su entorno más mediático.
Algo se está moviendo y parece que en buena dirección. Nos costará mucho, sufriremos mucho...pero el tiempo nos dará la razón.
Fuerza y voluntad!

No hay comentarios: