sábado, 2 de febrero de 2008

Al "senyor" Enric Vila.

http://www.elpais.com/articulo/espana/Ciutadans/quiere/Parlamento/catalan/condene/articulos/racistas/elpepuesp/20080201elpepunac_24/Tes#EnlaceComentarios
http://www.e-noticies.com/actualitat/ciutadans-insta-al-parlament-a-reprovar-sostres-i-vila-34470.html

Lamentable senyor Vila, demagògic senyor Vila, racisme senyor Vila, simplement torna a manifestar el que fa anys es veu venir a Catalunya.

O ets nacionalista o fora! Pàtria o mort! Es veu que varen aprendre molt ràpid del feixisme més ranci, del feixisme franquista. Pensi una cosa, molts dels fundadors de Ciutadans, van ser perseguits i torturats pel franquisme, fins i tot, alguns es van haver d’exiliar. Oi que m’entén que li vull dir?
Suposo que vostè això no ho va conèixer, potser estava al bàndol equivocat i per això se li han quedat seqüeles de per vida....

Miri, li recomanaré tres llibres que són molt didàctics i li aniran molt bé pels seus símptomes!

1. "Historia de España", de Fernando García de Cortázar
2. "Atlas de Historia de España", també de Fernando García Cortázar.
i per últim, un llibre que el seu títol ho diu tot, però que el seu contingut interior, amb exemples i proves demostrables ho acaba de deixar tot molt clar.
3. "ETA en Cataluña, de Terra Lliure a Carod Rovira", de Florencio Domínguez

Si té el valor i la valentia de llegir-ho, ja m'ho explicarà que tal li anat.
Per cert, crec que el seu contingut li pot originar algun que altre vòmit, nàusees i símptomes cardíacs per a tots aquells que s'han empesat el que mai a existit, que Catalunya és un país, una nació o un estat.

Salutacions cordials,
Fran Hervías

2 comentarios:

Plou i fa sol dijo...

Hola sóc l'Enric Vila. Vostè sap qui és Josep Cortils i Vieta? Si ho sap és vostè un cínic i si no ho sap és un ignorant. La seva pedanteria de casinet no em fa ni fred ni calor.

Anónimo dijo...

Bé, si la vostra visió d'Espanya és la de Garcia de Cortasar ja podem plegar. Jo els recomano Imperio, la forja de España como potencia mundial de Henry Kamen. La recent Historia de España del senyor Ruiz-Domenech o tuti quanti.Basar la història d'un país en un sol autor és molt empobridor...Uns intel·lectuals no s'ho poden permetre...