martes, 25 de noviembre de 2008

Girona. NOTA PREMSA

C’s acusa l’ajuntament de manca de seriositat per la pèrdua d’aparcament a causa de les obres de l’AVE.

L’Agrupació de Ciutadans – Partido de la Ciudadanía (C’s) de Girona, vol manifestar la manca de previsió de l’ajuntament en buscar una alternativa a la manca d’aparcaments al centre de la ciutat després de tancar el pàrquing de la Plaça d’Espanya, amb l’eliminació de gairebé 100 places d’estacionament lliure, a causa de les obre de l’AVE.

Per C’s, és lamentable que l’ajuntament digui que els afectats s’hauran d’espavilar, mostrant un desinterès i una despreocupació sobre la manca d’aparcaments lliures a la ciutat, afectant, no només als gironins residents, sinó també, a tots aquells ciutadans que fan ús del transport públic ja que arribar i estacionar a l’estació serà una odissea.

Les paraules de la regidora de Mobilitat, Isabel Salamaña, afirmant que és el ciutadà corrent el que ha de buscar l’alternativa, evidencia que al consistori gironí no li interessa la ciutadania ni els problemes que pugui tenir i molt menys, buscar solucions.

Des de l’Agrupació de Girona de Ciutadans, entenem els problemes que origina unes obres com les de l’AVE i que a la llarga afavoriran a la ciutat, però demanem al consistori una mica més de seriositat i de respecte cap als ciutadans afectats i que busquin alternatives coherents i correctes sense excusar-se en la ciutadania.

Per aquest motiu, C’s demana a l’ajuntament, que augmenti la freqüència del transport públic enllaçant l’estació i la zona centre amb d’altres punts de la ciutat i de l’àrea urbana de Girona i que aquest sigui gratuït. I insta a l’equip de govern a que comenci a treballar per a futurs problemes que pugui originar les obres de l’AVE, ja que per C’s, és l’ajuntament el que ha d’estar al servei del ciutadania i no la ciutadania al servei de l’ajuntament.
-
Noticia recollida
GironaNoticies

No hay comentarios: