lunes, 10 de noviembre de 2008

De Ciutadans a l'Ajuntament

-
Revista Actual
-
-
L’Agrupació de Blanes de Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (C’s) ha presentat una proposta a l’ajuntament per tal que prengui mesures per fer front a la crisis econòmica que pateix la ciutadania. L’Ajuntament hauria de donar exemple i s’hauria d’estrènyer el cinturó, com està fent la majoria dels blanencs, i és incomprensible veure com altres ajuntaments prenen mesures per ajudar a la ciutadania a fer front a la crisis i el nostre ajuntament no ha manifestat cap intenció ni cap acció. L’Ajuntament, a part de gestionar, ha de donar exemple a la ciutadania.
-
La proposta presentada per C’s, demana, entre altres coses, la congelació de sous i dietes dels regidors, la limitació del creixement dels funcionaris municipals i que només es cobreixin les vacants que siguin estrictament necessàries, així com que s’evitin inversions innecessàries de les quals es pot prescindir o l’eliminació de les subvencions a plataformes i entitats independentistes.

Amb aquests diners, es podria rebaixar l’IBI, augmentar les ajudes per als llibres escolars i reduir el preu del transport públic. Són més importants les ajudes socials que la independència de Catalunya.
-
-
Sonia Pérez.
-

No hay comentarios: