lunes, 16 de mayo de 2011

C’s demana que no polititzin la plataforma Salvem Barrakes

  • Una enquesta interna dóna a C's representació a l'ajuntament. CiU guanyaria les eleccions i el PDB perdria la representació actual

El candidat de Ciutadans (C’s) a Blanes, Sergio Atalaya, ha demanat a les diferents formacions polítiques i especialment al candidat de EUiA, Joan Salmeron, que no polititzi una plataforma ciutadana com Salvem Barrakes.

Segons Atalaya, “Salmeron porta dies intentant fer ús d’aquesta plataforma per treure rèdits polítics, quan ha estat passant de les plataformes ciutadanes aquests darrers quatre anys”. Per això, Atalaya ha demanat a totes les formacions polítiques que "no utilitzin els moviments ciutadans com la plataforma Salvem Barrakes per fer política".

Per altre banda, Atalaya ha assegurat que s’ha conegut una enquesta interna d’una formació política que dona a C’s representació a l’ajuntament de Blanes. Segons Atalaya, fent referència a aquesta enquesta interna CiU treuria 8-9, PSC 7-8. EUiA 2, ERC 1-2, PP 1-2 i C’s 1. PDB perdria la representació actual. Per Atalaya, aquesta enquesta representa que el canvi real a Blanes és C's "som el vertader vot útil, l'única alternativa real, tots les altres formacions han governat Blanes i ens han portat a un carreró sense sortida. Ara és el moment que el poble parli i digui prou a uns polítics professionals que han arruïnat Blanes en tots el sentits"

2 comentarios:

Anónimo dijo...

MANIPULADORES

Moisés Mazano Moreno dijo...

Anónimo, creo que te confundes, nosotros no manipulamos este tema, vamos a titulo personal, y no como partido para que ndie pueda decir lo de estar politizado. Y si quieres un ejemplo de manipuladores, entra en el face de Moisés Manzano MOreno, y lees el panfleto que repartierón en la concentración del ayuntamiento. Y luego piensa y respondete a ti mismo quien esta politizando barrakas en su interes propio. Esta colgado y no juzgado para que libremente cada un@ lo haga. Y si eres de ese grupo me diras que somos mentirosos manipuladores etc...pero la verdad solo es una y es la plasmada. Saludos.