lunes, 16 de mayo de 2011

C’s fa públic la seva despesa de campanya.

  • Destina 2000€ a Girona i 700 entre Lloret de Mar i Blanes sent el partit que menys gasta.

Girona, 8 de maig de 2011. La candidatura de Ciutadans (C’s), que l’encapçala Salvador Valenzuela, ha fet públic la seva despesa electoral i ha demanat a la resta de partits a que facin el mateix. Valenzuela, ha assegurat que “a C’s som conscients de la crisis econòmica que patim i els partits hem de donar exemple, hem de fer una campanya austera sense necessitats de grans despeses inútils”. En aquest sentit, el candidat de C’s ha assegurat que la seva formació es gastarà 2000€ a la campanya a Girona ciutat, repartits en un mailing parcial i cartellera general.

Valenzuela, ha demanat a la resta de formacions polítiques que facin públic la seva despesa electoral, “demanem a la resta de formacions polítiques que expliquin el perquè llencen els diners en campanyes desorbitades en plena crisis econòmica i, a la vegada, justifiquen les retallades en polítiques socials excusant-se en aquesta crisis”.

700€ per Lloret i Blanes.

C’s també es presenta a Lloret de Mar que ho fa amb Pere Lacoma, i a Blanes amb Sergio Atalaya. En aquestes dues localitats, C’s realitzarà una despesa total de 700€ entre les dues candidatures on, per estalviar despesa, comparteixen material de campanya.

No hay comentarios: