viernes, 30 de julio de 2010

La fugida del PDB

C’s: “El PDB abandona el govern per intentar netejar-se la consciència”

  • C’s anuncia que es presentarà a les properes eleccions municipals com “la vertadera alternativa”

Blanes, 30 de juliol de 2010. La formació política de Ciutadans (C’s) de Blanes, lamenta la imatge que el govern municipal ha donant de Blanes. “En tres anys han dut a Blanes a un precipici, a un carreró sense sortida. Ara algun es volen netejar la consciència abandonant el govern, però obliden que la imatge no es neteja en un any”.

C’s recorda que aquesta legislatura ha vingut marcada per la crispació origen d’un pacte antinatura. “Un pacte CiU, PP, PDB i, encara que ho neguin, ERC, no pot funcionar enlloc i Blanes no és diferent. No es poden fer pactes antinatura perquè aquests no funcionen, el resultat ha estat uns anys marcats per la crispació i el descontent general dels blanencs. Semblava que ningú podria superar la mala gestió que va realitzar el PSC l’anterior legislatura, per desgràcia, si s’ha superat”.

Finalment, C’s ha anunciat que es tornarà a presentar a les properes eleccions municipals i que s’està treballant per formar una llista que representi “la vertadera alternativa que Blanes necessita”.


Publicat

Diari de Girona
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/08/03/ciutadans-critica-pdb-blanes-abandonar-govern-municipal/423164.html

Blanes al Dia
http://www.blanesaldia.com/blanes/770-ciutadans-diu-que-el-pdb-qabandona-el-govern-per-intentar-netejar-se-la-consciencia


1 comentario:

Anónimo dijo...

me gustaria saber a quien representais...
ya que tengo contacto con algunos que estan en ciudadans de blanes y no opinan como este escrito!