viernes, 30 de julio de 2010

El peatge de la C-32

Ciutadans (C’s) demana que es redueixi el preu del peatge de la C-32.

  • Es va incrementar el preu un 35% en entrar en funcionament el nou tram entre Palafolls i Tordera, però aquest nou tram ha estat una trampa pels usuaris ja que s’han produït cues de més de quatre quilòmetres aquest cap de setmana al passar de dos a un carril en el seu tram final.

La formació política de Ciutadans (C’s) demana que es torni a posar el peatge de la C-32 al mateix preu que tenia abans que entrés en funcionament el nou tram entre Palafolls i Tordera perquè “aquest no ha solucionat res”.

C’s denuncia que degut a què l’autopista passa de dos carrils a un es produeixen restriccions de més de 4 quilòmetres cada cap de setmana, malgrat l'instal·lació de cons. “L’usuari paga un 35% més el bitllet en el darrer peatge per accedir a un col·lapse de més de quatre quilòmetres. Una autèntica estafa”, lamenta Ciutadans.

En aquest sentit, C’s lamenta que la Generalitat no faci força perquè el Ministeri de Foment no deixi paralitzada les obres de desdoblament de la A2 que s'ha d'unir amb la C-32. “És lamentable veure com la nostra administració només s’obsessiona en construir una nació en comptes de construir benestar. Demanem al president Montilla i al Conseller Joaquim Nadal que es dediquin a solucionar els problemes reals de la gent”

C’s, demana que es torni a posar el preu del peatge en els 0,71€ d’abans fins que no estigui la prolongació de la A2 realitzada. “No es pot pagar més diners per un servei igual o pitjor, ja que això és enganyar al ciutadà. Entra en funcionament un nou tram d'autopista que es converteix en una ratonera i amb les mesures presses aquest cap de setmana en un sol carril”.

No hay comentarios: