miércoles, 15 de septiembre de 2010

C’s considera que el centenari de la Costa Brava no ha servit per a res.

C’s considera que el centenari de la Costa Brava no ha servit per a res.

  • David Liern: “exigim explicacions a la Generalitat i a la Diputació per haver desaprofitat l’ocasió de consolidar la marca Costa Brava i donar un impuls al sector turística, ara la pregunta està en quant ascendeix la factura”.

La formació política de Ciutadans (C’s) lamenta que no s’hagi aprofitat el centenari de la Costa Brava i que aquests dos anys no hagin servit per a res. “El sector turístic tenia grans esperances en què la commemoració del centenari de la Costa Brava servís per impulsar el turisme a la zona. Malauradament, només ha servit per fer sopars i res més”.

En aquest sentit, C’s insta al Patronat de Turisme a fer públic el cost total dels actes que han realitzat al llarg d’aquests dos anys. David Liern, candidat de C’s per Girona, recorda que “hi havia pressupostat gairebé 5 milions d’euros per les celebracions del centenari i que aquest duraria només un any. Finalment, s’ha allargat dos anys i malgrat assegurar que hi haurien espònsors privats, la realitat és que es desconeix el cost total del centenari per una sèrie d’actes lluny del que necessitava la Costa Brava”.

“Des de C’s exigim explicacions a la Generalitat i a la Diputació per haver desaprofitat l’ocasió de consolidar la marca Costa Brava i donar un impuls al sector turística, ara la pregunta està en quant ascendeix la factura”.

Finalment, Liern ha lamentat l’inacció de la Diputació davant la disminució dels vols de Ryanair. “Molts es queixen del centralisme de Madrid, però la realitat catalana és que el centralisme existeix cap a Barcelona”


TelePrensa

http://www.teleprensa.es/girona-noticia-243154-CC2Is-considera-que-el-centenari-de-la-Costa-Brava-no-ha-servit-per-a-res.html


GironaNoticies

http://www.gironanoticies.com/noticies/noticia.php?id=18381


No hay comentarios: