miércoles, 16 de junio de 2010

Presentación 'Cataluña somos Todos en Blanes'

C’s reclama la Cataluña de tots a Blanes.

  • Presenten el manifest "Catalunya som tots" davant gairebé un centenar de persones
  • Albert Rivera. “Segons l’última enquesta del CEO C’s quadruplica vots a Girona, un clar exemple del creixement que estem tenint a Girona. El primer diputat de C’s per Girona pot ser una realitat de cara a la tardor”.
  • “No és fàcil ser no nacionalista a Girona, però per aquest motiu, degut a que a Girona és on més escanya el nacionalisme, C’s s’està fent fort. La societat gironina està despertant de més de 30 anys d’enginyeria nacionalista”.

La formació política de Ciutadans (C’s), va presentar el passat divendres a Blanes el manifest ‘Catalunya som tots’ davant gairebé un centenar de persones. L’acte va estar presidit pel president de C’s i diputat al Parlament de Catalunya, Albert Rivera, la diputada Carmen de Rivera i el candidat de C’s a Girona, David Liern.

Albert Rivera, va explicar que la campanya Catalunya som tots, és un reclam de la Catalunya real, d’aquella que té amagada les institucions a cops de catalanitat. “Des de C’s,reclamem la Catalunya real, la de tots, un model de societat integradora, oberta, cosmopolita, bilingüe, en definitiva, una societat orgullosa de la seva pluralitat”. No obstant això, Rivera va explicar que la Catalunya Real xoca frontalment amb una Catalunya oficial. “La Catalunya real topa frontalment amb la Catalunya Oficial, aquella formada per un establishment nacionalista obsessionat per imposar una visió plana de la catalanitat, que menysprea i amaga la pluralitat social que des de C’s reivindiquem”.

Tanmateix, Rivera va denunciar que 30 anys de nacionalisme han empobrit Catalunya i va recordar que Montilla és el president ‘chollo’ de l’independentisme. “Montilla s’ha convertit en el chollo dels independentistes. Gràcies a ell, s’estan realitzant referèndums il·legals per trencar la cohesió social de Catalunya, es multa a la gent que anuncia els seus comerços en castellà, imposa un monolingüisme a les escoles, etc.”

A més, Rivera va lamentar que la crisis actual l’hagin de pagar els de sempre. “Sembla més una pel·lícula de terror, un govern socialista convertit en un govern de dretes, baixant sous, congelant les pensions, retallant les ajudes, en canvi, no retalla els càrrecs de confiança, ni suprimeix organismes administratius innecessaris com poden ser els consells comarcals o les vegueries per retallar les despeses públiques i ha baixat els sou dels diputat a petició de C’s que hem estat l’únic partit que va demanar una retallada dels sous de tots els càrrecs polítics”.

Finalment, va assegurar que la propera legislatura C’s és més necessari que mai, ja que el PSC s’ha venut a ERC i el PP només fa que festejar amb CiU. “C’s és l’única veu que no es ven per una cadira com hem demostrar aquests darrers anys, per això, continuarem denunciant el retall de drets i llibertats que hi ha a Catalunya, no ens silenciaran, no estem en venta i per això som incòmodes”.


Bons resultats a Girona a la properes eleccions.

Pel que fa a Girona, Rivera va recordar que a la província és on més està creixent el partit. “Segons l’última enquesta del CEO C’s quadruplica vots a Girona, un clar exemple del creixement que estem tenint a Girona. El primer diputat de C’s per Girona pot ser una realitat de cara a la tardor”.

“No és fàcil ser no nacionalista a Girona, però per aquest motiu, degut a que a Girona és on més escanya el nacionalisme, C’s s’està fent fort. La societat gironina està despertant de més de 30 anys d’enginyeria nacionalista”.







1 comentario:

Anónimo dijo...

Voldrà dir que ha estat el nacionalisme espanyol que ha empobrit Catalunya, no? No recordeu allò de "antes alemana que catalana?" per exemple? O el retard en les obres del TGV o l'impediment del corredor ferroviari pel mediterrani? etc etc