jueves, 21 de abril de 2011

C’s davant el trasllat de les ‘barrakes’

  • Atalaya: "demanem a l’ajuntament que en comptes d’imposar un criteri, faci gestions per buscar un consens entre tots els afectats, veïns i organitzadors”

Blanes, 15 d'Abril de 2010. Ciutadans (C’s) ha definit la decisió de l’ajuntament de Blanes de traslladar les barraques com “la cirereta de quatre anys de desgovern i mala gestió municipal”.

En un comunicat de premsa, el candidat de C’s a Blanes, Sergio Atalaya, ha lamentat la decisió de l’ajuntament. “Una vegada més l’alcalde Trias amb el beneplàcit dels seus socis del PP, torna a imposar una mesura d’esquenes als ciutadans. Des de C’s, lamentem que el nostre ajuntament s’hagi caracteritzat per governar d’esquenes als blanencs, sense buscar consensos”.

En aquest sentit, Atalaya demana a l’ajuntament que “en comptes d’imposar un criteri, faci gestions per buscar un consens entre tots els afectats, veïns i organitzadors” i proposa “que per aquest any no es canviï d’ubicació, es flexibilitzi l’horari i es reguli el nivell de volum de la música”.

Aquests vespre, membres de la candidatura de C's, aniran a la concentració convocada per 'Sa Costa Barraques'.

Publicat.
Blanes al dia
http://www.blanesaldia.com/blanes/1776-ciutadans-davant-el-trasllat-de-les-barrakes

1 comentario:

Anónimo dijo...

Que pongan las Barrakas en la plaza mas moixa, aver si opinamos de la misma manera.