domingo, 10 de abril de 2011

C’s lamenta “el joc brut” del PDB

C’s lamenta “el joc brut” del PDB


  • Sergio Atalaya: "demanem als diferents partits que no facin ús de la demagògia o d’insinuacions que poden dur a confusions perquè repercuteix negativament en el nom de Blanes”.

Blanes, 6 d’Abril de 2011. La formació política de Ciutadans (C’s) ha lamentat“el joc brut” del PDB per poder entrar en campanya electoral creant“confrontació i, novament, tacant el nom de Blanes”.

Sergio Atalaya, candidat de C’s a Blanes, ha demanat els diferents partits que“no facin ús de la demagògia o d’insinuacions que poden dur a confusions perquè això repercuteix negativament en el nom de Blanes”.

Atalaya, en aquest sentit, lamenta que alguns partits “facin joc brut per voler entrar en campanya electoral intentant netejar la seva imatge”. El candidat de C’s, recorda que “durant aquests darrers quatre anys, sempre que ha sortit el nom de Blanes a la premsa, ha estat per un afer negatiu, repercutint així negativament en els blanencs”

Finalment, C’s lamenta que el PDB “s’hagi convertit en la marca blanca dels independentistes de CiU i ERC” però asseguren que “per sort de tots els blanencs, ells sols s’han desemmascarat amb les seves baralles internes i el seu amor amb ERC i CiU en el govern”


Diari de Girona

http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/04/08/cs-carrega-contra-joc-brut-utilitzat-pel-pdb-ja-que-crea-mala-imatge-blanes/478226.html



No hay comentarios: