lunes, 2 de marzo de 2009

Comunicado de Prensa

Ciutadans recolza als veïns afectats de Mas Moixa
Demana l’obertura d’un procés participatiu i diàleg entre tots els veïns.

L’Agrupació de Blanes de Ciutadans – Partido de la Ciudadanía (C’s) mostra tot el seu suport als veïns afectats del barri de Mas Moixa a causa de la construcció d’un Local Social a la plaça del barri.

Per Ciutadans, aquesta construcció afecta greument a alguns veïns del propi barri tal i com ja han manifestat al propi ajuntament fent-los cas omís. A més, fa desaparèixer gran part d’una de les poques places y zones verdes que queden a Mas Moixa.

L’Agrupació de Blanes defensa la construcció d’un local social, però ubicat en un lloc a on no afecti a cap veí. Per Ciutadans, “s’ha de tenir present, que el local social ha de ser un benefici pel barri i pel conjunt de la ciutadania i no té sentit que perjudiqui a un nombre important de veïns. Seria un greu error realitzar un projecte que només pot portar malestar i enfrontaments quan es pot elegir un altre emplaçament a gust de tothom”.

Per aquest motiu, l’Agrupació de Blanes de Ciutadans ha demanat a l’ajuntament la paralització immediata del projecte de construcció del Local Social a la plaça de Mas Moixa de Blanes i a sol·licitat que s’obri un procés participatiu i de diàleg entre tots els veïns per tal de canviar l’emplaçament de l’equipament arribant a un acord entre tots els veïns del barri de Mas Moixa.

Finalment, Ciutadans anuncia que recolzarà totes les mobilitzacions que realitzin els afectats, i que treballaran colze a colze per arribar a un acord i buscar un emplaçament millor pel local social que tant desitja tot el barri.

No hay comentarios: