martes, 27 de enero de 2009

Nota de Premsa. Girona.

Ciutadans demana tornar a posar la placa de la “Plaça de la Constitució Espanyola”

Va ser arrencada per la CUP i Maulets el passat 6 de Desembre.
L’Agrupació de Girona de Ciutadans – Partido de la Ciudadanía (C’s), ha demanat a l’ajuntament que torni a posar la placa amb el nom de ”Plaça de la Constitució Espanyola” que va ser arrencada el passat 6 de desembre en l’acte en contra de la Constitució realitzat per diferents organismes independentistes i on es va col·locar una de nova amb el nom d’Ovidi Montllor.

Ciutadans denúncia que “dos mesos després, la placa continua ben posada al seu lloc i no hi ha rastre de la que identifica realment la plaça com a Plaça de la Constitució Espanyola”. Per aquest motiu, Ciutadans ha demanat a l’ajuntament que torni a posar la placa amb el vertader nom de “Plaça de la Constitució Espanyola” i es retiri la posada pels membre de la CUP i Maulets. A més, han instat a l’ajuntament a que demani responsabilitats als convocants de la concentració que van “rebatejar” la plaça exigint el pagament de la nova placa i que s’estudiï si han vulnerat la llei.
Per Ciutadans, la Constitució és un “marc de convivència que s’ha de respectar”, ja que gràcies a aquesta “hi ha democràcia a Espanya” i és la que garanteix “la llibertat i la igualtat entre tots els ciutadans d’Espanya”. A la vegada, han demanat que es tingui més control en “aquests actes que van en contra dels drets i les llibertats de les persones”.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

En Blanes pasa lo mismo en la plaza de España, solamente queda una placa escondida en una esquina, y por lo que se puede apreciar, también hay rastros de la mano censora de los de siempre. Fran, seria conveniente hacer un escrito a nuestro ayuntamiento, para que repongan de manera urgentes las placas que faltan, y voy a ser un poco soñador, y si puede ser bilingue mucho mejor.
salut company.

Fran Hervías dijo...

Esta es la actitud que me gusta ver con la gente de Blanes.
Tomo nota y la semana que viene presentamos propuesta en el ayuntamiento.
Muchísimas gracias!