miércoles, 2 de febrero de 2011

C’s acusa a EUiA de Blanes de colpistes i holligans.

C’s acusa a EUiA de Blanes de colpistes i holligans.

  • C’s critica durament durant el ple la moció de EUiA contra les sentencia del TS “no és ètic que actueu com a colpistes del sistema establert, com holligans incitant a la societat civil a que no compleixin les sentencies judicials”.

Blanes, 2 de Febrer 2011. L’Agrupació local de Ciutadans (C’s) va interpel·lar el passat dilluns a EUiA que va presentar una moció en contra de la Sentencia del Tribunal Suprem que sentenciava que el castellà també ha de ser llengua vehicular en l’ensenyament.

El portaveu de C’s a Blanes, Sergio Atalaya, va criticar durament la moció de EUiA “no és ètic que actueu com a colpistes del sistema establert, com holligans incitant a la societat civil a que no compleixin les sentencies judicials”.

Atalaya, va acusar a EUiA “d’utilitzar l’educació per a construir el seu projecte polític” i “de voler una educació homogeneïtzada, dogmàtica i adoctrinada”. “Des de C’s volem una educació de qualitat i eficient, on l’excel·lència i l’esforç sigui l’eix principal del nostre ensenyament. Volem una educació trilingüe, la mateixa educació que volen els nostre representants polítics pels seus fills. Com justifiqueu aquesta defensa aferrissada d’aquest model educatiu, mentre els nostres representants polítics porten als seus fills a escoles privades on s’aplica un model trilingüe, exactament el mateix model que defensa C’s?”

Finalment, el portaveu de C’s a Blanes, va preguntar “si d’aquí dos mesos diran el mateix o aniran a determinats barris de Blanes a demanar el vot en castellà dient totalment el contrari”.

No hay comentarios: