jueves, 15 de abril de 2010

C's amb les Associacions de Veïns

C´s de Blanes té previst reunir-se amb les AAVV dels barris.

  • Des del punt de vista de C’s, “l’ajuntament està deixant de costat als blanencs i la política de proximitat al ciutadà i volem comprovar en primera persona com està repercutint”

L’agrupació de Ciutadans (C´s) de Blanes té previst durant els propers mesos reunir-se amb integrants de les diferents Associacions de Veïns a fi de recopilar informació de les necessitats i deficiències que tenen els barris.

“Des de C´s volem constatar en primera persona, que la greu situació financera que travessa el nostre municipi, no repercuteixi de manera directa en els serveis que els ciutadans dels barris reben. Volem conèixer com el nostre consistori esta responen en temes tant importants com la neteja, la seguretat, l’estat dels carrers, dels parc i jardins, del mobiliari urbà entre altres”.

Aquestes reunions, segons C’s, “formen part d’una ronda de contactes” que s’aniran realitzant amb l’objectiu de portar a membres de la agrupació de C´s a reunir-se amb els integrants de les AAVV. La primera reunió tindrà lloc demà divendres amb l’Associació de Veïns de Mas Florit. Abans de l’estiu es té previst que s’hagin reunit amb les Associacions de La Plantera, Quatre Vents i Valldolitg. I és que per C’s, “l’ajuntament està deixant de costat als blanencs i la política de proximitat al ciutadà i volem comprovar en primera persona com està repercutint”

A partir de les reunions realitzades, C’s entregarà un petit dossier a l’ajuntament on s’exposarà les conclusions i es reclamarà tot allò que des de la formació no nacionalista considerin necessari.

No hay comentarios: