sábado, 6 de febrero de 2010

C’s demana que es posi a exposició pública l’auditoria

C’s demana que es posi a exposició pública l’auditoria
  • Demanen que que l’auditoria pugui ser consultada per qualsevol veí i es faci un acte obert a tothom amb els tècnics que expliquin on han anat a parar els diners”.

Blanes, 22 de desembre de 2009. L’Agrupació de Blanes de Ciutadans (C’s), en un comunicat de premsa, ha demanat que l’ajuntament posi l’auditoria a exposició pública i facin un acte informatiu obert a tota la ciutadania. Per C’s, “l’ajuntament representa la veu del poble i per transparència ha de donar tota l’informació disponible als vilatans”.

“Estem parlant dels diners de tots els ciutadans de Blanes. Negar aquesta informació a qualsevol veí seria preocupant ja que s’estaria censurant i amagant que s’ha fet amb els nostres diners”.

Finalment, C’s ha manifestat que “estan segurs” que l’ajuntament farà “aquest exercici de transparència democràtica, ja que seria impensable i sospitós que l’ajuntament es negués a fer-ho”. Per això C’s, a més de demanar que l’auditoria pugui ser consultada per qualsevol veí, ha demanat que es faci un acte obert a tothom amb els tècnics que han elaborat l’auditoria que expliquin on han anat a parar els diners”.

Noticia Publicada

Radio Blanes
Revista Actual
Café amb llet
Diari de Girona

No hay comentarios: