viernes, 11 de diciembre de 2009

C's exigeix responsabilitats polítiques per la situació econòmica de l'ajuntament de Blanes.

  • Demanen saber quines mesures prendran ara i recorda que la política no és una feina "són representants públics al servei del poble".

Blanes, 4 de desembre de 2009. L’Agrupació de Blanes de Ciutadans (C’s) ha manifestat la seva preocupació per la situació econòmica de l’ajuntament. C’s, va demanar aquest estiu la dimissió del tinent alcalde d'hisenda i patrimoni de la localitat, Joan Burjachs, per ser “incapaç de solucionar de forma útil i eficaç la situació financera que travessa l'ajuntament de Blanes” i va demanar que digués la veritat sobre la situació econòmica de l’ajuntament. “Amb l’auditoria s’ha demostrat que el que nosaltres dèiem era veritat. La situació econòmica de l’ajuntament és caòtica”.

Tanmateix, C’s considera que no cal donar les culpes als altres. “Ells sabien la situació econòmica de l’ajuntament i han deixat que el forat s’anés fent més gran. Als blanencs ens agradaria saber quines mesures prendran per solucionar aquesta situació”.

Finalment, la formació no nacionalista, “espera responsabilitats polítiques” i ha recordat que “la política no és una feina vitalícia, són representants públics al servei del poble, no és el poble el que ha d’estar al servei del ciutadà”.

No hay comentarios: