viernes, 8 de mayo de 2009

Ciutadans diu que el pressupost és un insult als blanencs.

  • Demana que es faci pública l’auditoria amb un acte obert a tots els ciutadans per així poder apreciar el descontrol en la despesa que s’ha fet en els darrers anys.

L’Agrupació de Blanes de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía, en un breu comunicat de premsa, ha definit el nou pressupost municipal de burla cap els blanencs. Ciutadans, considera que la situació econòmica actual del nostre ajuntament amb un dèficit d’uns 18 milions d’euros si sumem els 12 milions que es deu a l’empresa de neteja FCC és una mostra de la gestió ineficaç dels darrers anys i mostra, que cap partit polític ha estat capaç de saber gestionar d’una forma coherent els diners de tots.
.
La formació no nacionalista, considera un insult els blanencs que es jugui d’aquesta manera amb els diners de la ciutadania sense veure resultats efectius a la població. Per Ciutadans, que el departament d'Economia i Finances de la Generalitat hagi de desenvolupar un pla econòmic i financer per tutelar el consistori mostra la greu situació en la que es troben les arques municipals. La coordinadora de l’Agrupació de Blanes, Sonia Pérez, manifesta que és incomprensible com s’ha pogut arribar a aquesta situació i que en comptes de retallar la despesa, es demanin crèdits de 7,5 milions per endeutar més a la població.
.
Finalment, Pérez ha anunciat que Ciutadans demanarà a l’ajuntament que es faci pública l’auditoria que segons sembla s’està realitzant amb un acte obert a tots els ciutadans per així poder apreciar el descontrol en la despesa que s’ha fet en els darrers anys.

No hay comentarios: