martes, 15 de septiembre de 2009

C’s avisa a l’ajuntament de Blanes de les conseqüències de donar recolzament al referèndum.


L’Agrupació de Blanes de Ciutadans (C’s), ha definit de “ridícul” el referèndum independentista que ha convocat la Casa del Poble de Blanes, les JERC i el Col·lectiu 2014. S

egons C’s, “cada dia resulta més preocupant l’obsessió d’alguns de voler imposar a la majoria de la ciutadania els seus ideals mitjançant la mentira i la manipulació de la història”. A més, C’s de Blanes ha considerat “ridícul que el referèndum convocat s’anunciï com tres col·lectius diferents, si els que formen part d’aquests són la mateixa gent”. C’s considera que es podien “preocupar més de la situació econòmica de l’ajuntament i a fer una política més constructiva i de cara a la ciutadania en comptes d’anar jugant a crear nacions històricament inexistents”

Demana a l’ajuntament que no es deixi intimidar.

C’s, també ha demanat a l’ajuntament que “no es deixi intimidar” i els ha recordat “les conseqüències jurídiques que pot tenir donar recolzament a un referèndum independentista”. En aquest sentit, C’s ha assegurat, “que si l’ajuntament decideix fer el referèndum demanarà al subdelegat del Govern que prengui mesures legals” Finalment, els ha recordat que “el Govern ha actuat contra el referèndum d’Arenys a instància de C’s”.


Noticia recogida


No hay comentarios: