jueves, 27 de diciembre de 2007

Gestionar o manipular?

1 de Desembre, la Plataforma pel Dret a Decidir, associació independentista subvencionada amb diners de tots els catalans, es manifestà a Barcelona sota el lema “Som una nació i diem prou! Tenim dret a decidir sobre les nostres infraestructures” en protesta pel caos que està ocasionant l’arribada del TAV a la ciutat Comtal. Però que defensa realment aquesta plataforma? Solucions pels ciutadans o independència per continuar manipulant la societat catalana?
Una vegada més, el nacionalcatalanisme aprofita la lamentable situació de les infraestructures per reclamar l’autodeterminació i, així, poder implantar un règim nacionalista totalitari amb aires de controls feixistes en comptes de buscar solucions a tots els afectats en els seus desplaçament diaris.
Però més perplex em quedo, en comprovar que CiU, després de tenir abandonada les infrestructures sota el mandat del Sr. Pujol es va adherir a la manifestació, o membres del tripartit d’ERC i IC-V que en aquests darrers anys s’han preocupat només de manipular a tots el ciutadans de Catalunya. Incoherència o engany, manipulació o campanya electoral. Traspassar competències a la Generalitat és la solució? Segurament acabaria com actualment tenim la sanitat, l’ensenyament, l’habitatge, les carreteres...(totes elles en mans de la Generalitat) en fi, gestions pèssimes on el que realment importa és utilitzar els nostres impostos per a la construcció nacional d’una Catalunya gran i lliure, i deixar al marge els problemes reals de la ciutadania. Novament, caminem cap a la fi democràtica de la nostra enyorada Catalunya.
Fran Hervías Chirosa
Agrupació de Blanes
Secretari d'Acció Política de Ciutadans a Girona

1 comentario:

Anónimo dijo...

All´ço més que una manifestació per reclamar millores en rodalies, era una manifestació per reclamar la independència, no ho entenc....
No veuen que la culpa de tot això ho tenen els nacionalistes i el bipartidisme PP-PSOE?